Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες





Την Τετάρτη αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι στο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.


Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού από το βράδυ. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σταδιακά σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού το βράδυ στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά αρχικά μεταβλητοί και από το απόγευμα βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις και βαθμιαία τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια όπου είναι πιθανόν το απόγευμα να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών το μεσημέρι στις Κυκλάδες και βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 και στα βόρεια 7 και πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Διαβάστε  ακόμα:

6 tips για να εξοικονομήσετε χρήματα στο σουπερμάρκετ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.