Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

5 συμβουλές μακιγιάζ για γυναίκες που φοράνε γυαλιά!





Αν φοράς γυαλιά υπάρχουν ορισμένα τρικ μακιγιάζ που αναδεικνύουν την ομορφιά σου! 


Ροζ μαγουλάκια: το ροζ σου μαγουλάκια είναι σέξι και πολύ girlie αλλά το ακόμη πιο σημαντικό είναι πως καλό είναι να βάλεις τριανταφυλλί ροζ ρουζ για να τα αναδείξεις αφού το μάτι πέφτει επάνω τους θέλοντας ή μη. Ένα απαλό ρουζ σε ροζ απόχρωση δίνει μια λάμψη υγείας σε όλο σου το πρόσωπο


Όταν φοράς γυαλιά μυωπίας είσαι τυχερή γιατί το φυσικό μακιγιάζ που είναι τάση δείχνει τέλεια σε σένα. Πίσω από τα γυαλιά μυωπίας σου οι πολύ έντονες ή φωτεινές σκιές δεν φαίνονται και «χάνονται» οπότε τι καλύτερο από το να απλώσεις την μπεζ σκιά σου που φωτίζει τέλεια την περιοχή.


Μην φοβάσαι τη μάσκαρα! Τι και αν φοράς γυαλιά; Τα μάτια σου φαίνονται και η μάσκαρα κάνει τις βλεφαρίδες σου να είναι πιο έντονες και το βλέμμα σου έχει περισσότερη ένταση. Η μάσκαρα θα αναδείξει το βλέμμα σου που κρύβεται πίσω από τα γυαλιά σου οπότε μην την φοβηθείς. Άπλωσε 2 στρώσεις στο επάνω βλέφαρο και μια στο κάτω.



Ναι στο έντονο χρώμα στα χείλη! Τα χείλη σου κάνουν τη διαφορά στο μακιγιάζ σου και καλό είναι να φροντίσεις να τους δώσεις ένα γεμάτο χρώμα που τραβάει την προσοχή σε απόχρωση του κόκκινου ή του μοβ!


Ναι στο άι-λάινερ!Tο άι-λάινερ δεν πρέπει να υποθέτεις πως δεν φαίνεται πίσω από τα γυαλιά σου και άρα δεν πρέπει να το φορέσεις. Άπλωσε κανονικά το άι-λάινερ σου αλλά αν έχεις μικρά μάτια τόνισε μόνο την εξωτερική γωνία και μην απλώσεις το άι-λάινερ και στο επάνω και το κάτω βλέφαρο. Αν θέλεις να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα τότε μπορείς να απλώσεις το λευκό άι-λάινερ σου!









Κόψε μόνη σου τις αφέλειες ... είναι πιο εύκολο απ' ό,τι νόμιζες (video)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!

by click4money

Το nikolnews.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.